Набил Макни: Искам да се развивам и да играя в по-силни отбори

Набил Макни: Искам да се развивам и да играя в по-силни отбори

Topsport.bg

днес, 12:35

Понякога ексцентричен, понякога традиционен. На моменти много уверен, в други леко срамежлив. Но винаги на високо ниво. Набил Макни е една от новите силни и интересни фигури в efbet Лига. Нападателят е част и от националния отбор на Тунис. Но вече сериозно е хванал окото на водещите клубове у нас, като е свързван за евентуален трансфер в Левски, Ботев Пд и ЦСКА. Кобрата, както е известен играчът, е вкарал половината от головете на Хебър от началото на сезона - 5 от 10.

"България ми напомня на Тунис заради спокойствието и приятелското отношение на хората. Не излизам толкова често, но феновете в Пазарджик вече ме разпознават. Младите искат да се снимаме, което е прекрасно", споделя Макни пред "Диема Спорт". Започва да тренира футбол в Кан, а като юноша минава и през Страсбург. На 17 години опитва късмета си в Италия, в Киево.

"Да, в България нивото не е толкова високо, както в Италия и Франция, но аз уважавам изключително много шампионата тук. Има добри играчи и треньори, които разбират играта, а това ми пасва. Първенството ви определено се развива и смятам, че може да ми бъде трамплин към следващата стъпка в моята кариера", добавя националът на Тунис. Интересното е, че наскоро си бе поставил за цел да вкара 10 гола до Коледа. Вече има половината на сметката си в началото на октомври. Участвал е в още две от попаденията на Хебър, които са общо 10.

"Очаквах такова силно начало. Е, едва ли толкова много, но когато играем добре и имаме увереност, нещата се получават. Чета новините, чувам и в съблекалнята какво се говори за интереса към мен. Към момента се стремя да съм максимално концентриран върху Хебър. Но аз искам да се развивам, да играя в по-силни отбори", завърши Набил Макни, като после се самооцени.

Източник: Topsport.bg

Последни новини