"Най-уникалната фланелка" на Левски е копирана от Мюнхен 1860 (СНИМКИ)

Topsport.bg

10-04-2024, 20:53

Левски се похвали с "най-уникалната фланелка, правена у нас досега" по повод 110-годишнината от създаването на синия клуб. Оказа се обаче, че фланелката май не е толкова уникална.

На проведената днес пресконференция, на която беше обявено пълното изплащане на главницата по дълга към НАП, управителят на официалния магазин на "сините" Виктор Викторов презентира двулицева фланелка.

От едната страна, която е в синьо и златисто, са представени важни моменти от историята на Левски. Второто лице е в червено и жълто, какъвто е първият екип на клуба. Викторов обяви, че дизайнът е по идея на изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Наблюдателни фенове веднага споделиха интересни снимки, от които става видно, че Левски е копирал екип на германския Мюнхен 1860.

През 2010 г. лъвовете презентират почти същия екип по случай 150-годишнината си.

Има все пак леки разлики. Германският клуб е показал значими идеи от собствената си история на страната, решена в синьо и златисто. Другото лице е в зелено и жълто. При варианта на Левски зеленото е заменено с червено.

Даниел Боримиров игра за Мюнхен 1860 от 1995 до 2004 г.

Фенове на Левски в социалните мрежи коментират, че става дума за разочароващ ход за 500 000 лева от страна на ръководството.

Източник: Topsport.bg

Последни новини