Наредба на УЕФА пречи на варненските фенове да щурмуват стадиона в Ловеч

Наредба на УЕФА пречи на варненските фенове да щурмуват стадиона в Ловеч

Topsport.bg

21-07-2024, 18:18

Феновете на Черно море няма да могат да присъстват масово на Градския стадион в Ловеч при гостуването на Апоел Беер Шева в мача от Лигата на конференциите.

Въпреки, че домакинството на Апоел на практика е в България то израелския тим максимално ще ограничи присъствието на български фенове. Това съобщиха от Община Ловеч, която се води домакин на мача, тъй като стопанисва спортното съоръжение.

"Във връзка с международната футболна среща, която ще се проведе на стадиона в Ловеч на 25 юли, Община Ловеч уведомява, че правилата за посещение на мача се определят от домакина - ФК "Апоел" (Беер Шева). По изрично желание на ръководството на израелския клуб достъпът на зрители ще бъде ограничен, като билетите са пуснати в продажба само онлайн на сайта на Апоел. Спазено е изискването на УЕФА за допускане на 5% от капацитета на стадиона за привърженици на гостуващия отбор. Така на трибуните ще може да присъстват единствено фенове на Апоел и ограничен брой почитатели на "Черно море"", написаха от общината.

Мачът между Черно море и Апоел Беер Шева е в четвъртък от 20 часа в Ловеч.

Източник: Topsport.bg

Последни новини