Наско Сираков: Опасност от фалит няма, но и не се учудвам, че няма наплив за спонсори на Левски

Наско Сираков: Опасност от фалит няма, но и не се учудвам, че няма наплив за спонсори на Левски

Topsport.bg

17-04-2024, 17:49

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков говори по горещите теми на "Герена". Босът на "сините" даде интервю пред Дарик. В този откъс ще научите повече за дълговете на гранда, лошото отношение на феновете към генералния спонсор и защо няма нови желаещи да дават пари за левскарите.

"Следващата цел след НАП, много по-малки лихвоносни дългове имаме към Общината, по най-бързи начин да ги погасим тях. Не са толкова страшни и не са воденичен камък на врата на Левски. От 15 години клубът няма лихвоносни дългове. До голяма степен опасност за фалит не съществува", заяви Сираков.

"Опарване от подобни преговори беше първият път. Имаше разочарование, че не се случи. Нямам представа, трябва да попиташ него. Беше направено и Сдружение също с такава цел (освен Бизнес клуб). Едното работи от година и три месеца, но от половин година пари не са влезли в клуба. Бизнес клубът си работи."

"Не знам в какви времена живеем обаче като гледам отношението на една малка част на нашите фенове към генералния спонсор, на който дължим в огромна степен Левски да го има, не се учудвам, че няма наплив на желание да стане спонсор. То не беше горене на палми, послания, плакати, какво ли не. Можем на тези хора само да сме им благодарни. Използвам случая да благодаря на господин Мило Борисов, че преди две години и половина събра смелост и на Тити Папазов, с когото заедно отидохме при него и го убедихме заедно. Иска ми се да не е така, но би ли спонсорирал нещо, ако знаеш, че ще те плуят по трибуните и ще ти викат какъв ли не", заяви Наско Сираков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини