Не носи капитанската лента, но е големият лидер на Левски

Не носи капитанската лента, но е големият лидер на Левски

Topsport.bg

вчера, 08:41

Един от първите ходове на Станислав Генчев в Левски бе да направи избори за капитанската лента. Вотът на "Герена" определи, че Цунами ще бъде титулярен неин притежател, Марин Петков - втори, а трети - Келиан ван дер Каап. И това се спазва в официалните мачове. В контролите бе ясно, че това трудно може да се спази. Особено в двубоите, когато Цунами, Марин и Келиан бяха заедно на терена и после бяха заменяни.

Според запознати обаче, в момента и тримата са на заден план, а ролята на капитан е иззета от друг човек. Това е Алекс Колев. Нападателят, който дойде заедно със Станислав Генчев на "Герена", е голямата фигура в съблекалнята. И успя да постигне това, за което претендираха авторитети като Ивелин Попов - да бъдат връзката между играчи, треньори и шефове. "Ако имаш проблем - търсиш Колев", категорични са в Левски.

Иначе нападателят се старае да бъде в сянката на Цунами по време на мачовете. Там бразилецът гори. "Той обаче е доста тих извън терена, а за един капитан това не е плюс", твърдят запознати. Келиан пък се радва на авторитет сред чужденците, където се твърди, че думата му тежи. Марин Петков пък все още трудно се вписва в тази обстановка, главно заради годините си, пише "Мач Телеграф".

Източник: Topsport.bg

Последни новини