Нестор Ел Маестро: Доволен съм от резултата и играта

Нестор Ел Маестро:  Доволен съм от резултата и играта

Topsport.bg

03-03-2024, 16:49

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не скри задоволството си след успеха с 3:0 над Берое. Той похвали целия отбор за старанието и изрази радостта си от представянето на Станислав Шопов, който се възползва отлично от получения шанс да стартира като титуляр.

"Доволен съм от резултата и представянето. Може би ако някой от нападателите - Каранга или Асприля, бяха отбелязали, щеше да е перфектния ден. Те играха добре, имаха ситуации да отбележат. Днес вкараха други, но като отбор играхме много добре.

Свикнали сме да играем под напрежение. Ранния гол даде на играчите повече самочувствие, след което нещата за нас станаха по-лесни. Шопов получи шанс днес и се възползва отлично от него. Аз познавам качествата му, той си е заслужил мястото на терена. Направи много добра подготовка и се представя добре на тренировките.

Надявам се да запазим това ниво. Ние сме ЦСКА, играем мач за мач и се борим винаги за победата. Срещу Ботев (Пловдив) за Купата ни очакват два тежки мача, но те ще са хубави за нашия отбор. Очаквам страхотна атмосфера", коментира Ел Маестро.

Източник: Topsport.bg

Последни новини