Николай Костов се чуди на кои младоци да разчита за мача с ЦСКА

Николай Костов се чуди на кои младоци да разчита за мача с ЦСКА

Topsport.bg

26-04-2024, 08:45

Треньорът на Левски Николай Костов ще умува кои младоци да попаднат в групата за дербито с ЦСКА. Двубоят на стадион "Васил Левски" е в събота от 16:15 часа.

Причината е, че дублиращият отбор на сините има двубой от Югозападната Трета лига по същото време - от 16:00 часа на изкуствения терен на "Герена" срещу Вихрен Сандански.

При последното домакинство на първия тим срещу Берое (1:0) в групата попадна единствено Преслав Бачев, но 18-годишният нападател не влезе в игра. Основни играчи на втория отбор, освен тарана още са Виктор Любенов, Дейвид Михалев, Кристиян Йовов и Борислав Рупанов.

Костов ще разговаря с колегата си Христо Арангелов кои играчи ще са му нужни за домакинството на санданчани и на тези, които могат да попаднат в групата на първия тим. Дублиращият отбор се намира на деветата позиция в Югозападната Трета лига и до края на сезона не се бори за нищо.

На последното дерби с ЦСКА в нея място намериха Преслав Бачев и Борислав Рупанов. Голяма е вероятноста единствено първия да бъде сред резервите срещу червените в събота.

Източник: Topsport.bg

Последни новини