ОБЗОР: Хебър разби Септември, Кариана подгони лидера във Втора лига

ОБЗОР: Хебър разби Септември, Кариана подгони лидера във Втора лига

Novsport

29-08-2020, 22:12

Хебър разби с 5:2 Септември в мач от петия кръг на Втора лига. Гостите от София, които през миналия сезон бяха сред основните кандидати за елита, допуснаха втора поредна загуба със същия резултат. Само преди няколко дни те отнесоха пет гола и от лидера Локомотив (София).

Братът на национала Божидар Краев - Андриан, се отчете с гол и две асистенции. Батко му пък бе на стадиона, за да го наблюдава на стадиона. Другите попадения за Хебър бяха дело на Жак Пехливанов, Александър Димитров и Октай Хамдиев на два пъти. За Септември вкараха Владимир Николов и Димитър Костадинов.

Така в класирането Хебър вече заема пета позиция с осем точки. Септември е на 13-о място с четири.

Кариана (Ерден) продължава с отличното си представяне от началото на сезона. Футболистите на Веселин Великов записаха трета победа, този с 2:1 срещу Спортист (Своге), и се приближиха на само две точки от лидера Локомотив Сф. "Железничарите" обаче са с мач по-малко.

Последният във Втора лига - Локомотив (Горна Оряховица), направи 0:0 с Литекс. Двата тима не успяха да си отбележат гол на градския стадион в Горна Оряховица и поделиха точките. Така Локомотив продължава без успех от началото на кампанията. До момента тимът е записал три поражения и две равенства. Литекс пък е на седма позиция с актив от осем точки. 

Нефтохимик също не успя да спечели - 0:0 с Добруджа на "Лазур". Момчетата на Викторио Павлов продължиха лошото си представяне във второто ниво на професионалния футбол. Добруджа от своя страна има в актива си 5 точки и се намира в средата на таблицата.

Дербито между Локомотив (София) и Миньор (Перник) е в понеделник.

РЕЗУЛТАТИ:

Хебър - Септември (София) 5:2 (СЪСТАВИ)

0:1 Владимир Николов (20)

1:1 Андриан Краев (40)

1:2 Димитър Костадинов (46)

2:2 Жак Пехливанов (51)

3:2 Живко Хаджиев (68)

4:2 Александър Димитров (85)

5:2 Октай Хамдиев (88)

Спортист (Своге) - Кариана 1:2 (СЪСТАВИ)

0:1 Евгени Игнатов (10)

1:1 Христо Иванов (51)

1:2 Жустино Мендеш (59)

Септември (Симитли) - Струмска слава 2:0 (СЪСТАВИ)

1:0 Борислав Вакадинов (74)

2:0 Ивайло Михайлов (90+1)

Созопол - Витоша 0:0 (СЪСТАВИ)

Локомотив (ГО) - Литекс 0:0 (СЪСТАВИ)

Нефтохимик - Добруджа 0:0 (СЪСТАВИ)

Източник: Novsport

Последни новини