Панайотов: Всички момчета се хвърлиха мъжки, не заслужавахме да загубим

Панайотов: Всички момчета се хвърлиха мъжки, не заслужавахме да загубим

Topsport.bg

09-03-2024, 17:37

Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов говори след поражението с 1:2 от ЦСКА в Бистрица. Той поздрави своите футболисти за представянето и заяви, че тимът му не е заслужавал да загуби, защото е имал по-чистите голови положения.

"Сами видяхте как не успяхме да вземем точката. Поздравявам момчетата за мача. Всички се хвърлиха. Не заслужавахме да загубим. Имахме по-чисти положения.

Ние явно трябва да свикваме, не ми се коментира. За червения картон няма какво да говорим. Второто полувреме имахме две ситуации. Ако бяхме по-концентрирани, можехме да отбележим. Не ни надиграха дори с 10 човека.

Въпреки че бяхме с човек по-малко, казахме си по какъв начин трябва да играем второто полувреме - по-умно и да си използваме шансовете. Трябваше да направим принудителни смени, но е нормално като има повече умора в млади футболисти.

Всички момчета се стараха много. Въпреки че показаха голямо ниво, с времето ще натрупат игрови ритъм, поздравих ги. Всеки се справи отлично. Със сигурност не е приятно, когато не можеш да спечелиш, но трябва да продължим да работим. Надявам се все някой път късметът да е с нас и да се свири по нормален начин, за да спечелим", каза още Панайотов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини