Пафос - ФК ЦСКА 1948 1:0, гол в последната секунда на Лукасен

Пафос - ФК ЦСКА 1948 1:0, гол в последната секунда на Лукасен

Topsport.bg

15-08-2024, 19:58

ФК ЦСКА 1948 гостува на кипърския Пафос в среща-реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Мачът на стадиона в Лимасол е от 20:00 ч. и ще бъде свирен от белгийския рефер Лотар Д"Хонд.

Отборът от Бистрица има крехък аванс от първия двубой в София. Преди седмица селекцията на Валентин Илиев се наложи над своя съперник с 2:1, а победата дойде след обрат. Пафос откри резултата в 10-ата минута чрез Муамер Танкович, но след това Марио Илиевски (29") и Талис (50") се разписаха за българския тим. Последва и един отменен гол на ФК ЦСКА 1948, с който преднината се запази минимална.

Столичани са пределно мотивирани да стигнат до плейофа в третия по сила европейски клубен турнир, където техен евентуален съперник ще бъде победителят от двойката ЧФР Клуж - Макаби (Петах Тиква). За това говори и фактът, че мачът с ЦСКА, който трябваше да се изиграе през уикенда, беше отменен.

В миналия кръг на надпреварата футболистите на Вальо Илиев отстраниха Будучност (Подгорица), докато кипърците се справиха с Жалгирис.

В Първа лига дотук ФК ЦСКА 1948 изигра два мача, в които записа две равенства - срещу Черно море (0:0) и Спартак (Варна) (2:2).

Източник: Topsport.bg

Последни новини