Петър Занев: Момчетата изиграха фантастичен мача

Петър Занев: Момчетата изиграха фантастичен мача

Topsport.bg

12-04-2024, 23:14

Управителят на Пирин (Благоевград) - Петър Занев, застана пред медиите след историческата победа с 2:1 над ЦСКА в София. Бившият защитник игра в ЦСКА в течение на кариерата си.

"Мога да коментирам само нашия отбор. Мисля, че момчетата изиграха фантастичен мач, но съжалявам за пропуснатите точки предните кръгове. Поведението ни беше същото срещу Лудогорец, имахме прекрасни моменти, но не можахме да разгърнем създалите се ситуации", започна Занев.

"Нашият отбор, особено в мачовете срещу лидерите, показва едно добро ниво. Виждате как ние се надиграваме с отборите, нищо че сме на това незавидно място. В течение на мача влязоха 4 момчета от школата, това говори за една добра приемственост, добра работа на треньора", продължи той.

"Такива мачове могат да са ни за пример. В таблицата не сме на най-доброто място. Откакто сме започнали първия полусезон, момчетата показват и доказват, че заслужаваме да останем. Трябва да продължават по същия начин, за да се стабилизират нещата", завърши Петър Занев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини