Пирин - Черно море 0:0 (Развой на срещата по минути)

Пирин - Черно море 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

20-04-2024, 14:17

 Отборът на Черно море гостува на Пирин се в мач от последния 30-и кръг на редовния сезон в efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев"в Благоевград започва в 15:15 часа.

Играчите на Илиан Илиев ще се опитат да запазят второто място в класирането преди началото на плейофите, като са с точка повече от третия ЦСКА. От своя страна "орлетата" продължават борбата си за оцеляване и ще имат трудната задача отново да вземат точки, след като в предишния кръг постигнаха първи успех срещу ЦСКА в София в клубната история, печелейки с 2:1 на Националния стадион. Тимът на Олександър Бабич е на точка пред 14-ия Локомотив София, като завършилият на това място играе бараж с третия от Втора лига за влизане/оставане в елита.

Аут за "орлетата" са контузените Николай Бодуров, Аймен Суда, Илиан Костов. Втори мач наказание изтърпява Христо Попадийн. През седмицата с основната група тренираха доскоро възстановяващите се от травми Андрей Йорданов и Любомир Тодоров.

Даниел Димов и Влатко Дробаров пък ще пропуснат срещата за Черно море. Димов е с разтежение, а македонският бранител на "моряците" е с фрактура на пръста на крака. Вместо тях с отбора ще пътуват Мартин Дичев и Берк Бейхан, съобщиха от варненския клуб.

В Двубоя участие няма да вземат още Александър Веселински и Николай Костадинов, които ще играят за дублиращия тим на "моряците" срещу Фратрия в неделя.

Източник: Topsport.bg

Последни новини