Пирин привлича бивш капитан на Хебър

Пирин привлича бивш капитан на  Хебър

Topsport.bg

19-06-2024, 12:29

Пирин Благоевград е на път да осъществи силен трансфер. Първа тренировка в понеделник с отбора е направил бившият капитан на Хебър Георги Вълчев, пише Pirinsport.com. Халфът бе отстранен от пазарджиклии през април от Любослав Пенев след скандал със свои съотборници по време на занимание.

До дни 33-годишният полузащитник ще подпише договор с орлетата и ще подсили халфовата линия на тима, където ще бъде полезен с опита си. В кариерата си до момента Георги Вълчев е носил екипите още на Чавдар Етрополе, Светкавица Търговище, Нефтохимик, Любимец, Верея, Ботев Враца Славия, Локомотив Пловдив и Хебър.

Пирин стартира подготовката си за сезона във Втора лига през миналата седмица, като тимът бе подсилен от опитните Запро Динев и Валентин Йосков.

Благоевградчани се подсилиха още с левия бек Борис Иванов, който през миналата кампания бе в Добруджа, а проби продължават да карат Богдан Коваленко, Христо Петров и Денис Бучев.

С орлетата тренировки провежда и юношата Божидар Малинов. Изпълнителният директор Милен Стефанов и спортният такъв Бойко Величков продължават работата по селекцията, като тя е обсъждана и с треньора Олександър Бабич. Целта на ръководството е да се сглоби боеспособен отбор, който бързо да се върне в елита.

В събота Пирин ще изиграе първата си контрола, като в нея ще срещне Крумовград в Банско. Ден по-рано орлетата заминават за лагера си в планинския курорт.

Източник: Topsport.bg

Последни новини