Пламен Илиев: Срещу всеки противник даваме максимума

Пламен Илиев: Срещу всеки противник даваме максимума

Topsport.bg

вчера, 22:20

Вратарят на Черно море Пламен Илиев коментира нулевото равенство с ЦСКА. Той сподели, че е било важно за "моряците" да запазят серията си без загуба на стадион "Тича".

"Атмосферата беше много добра, пълен стадион. Мисля, че Бусато също направи доста добър мач. Отново се сбихме като отбор. Продължаваме серията без загуба на "Тича". Беше важно за нас, тъй като посрещаме един много добър отбор на ЦСКА", започна Пламен Илиев.

"Такива неща се случват. Неприятно е за Влатко, че получи тази контузия в загрявката. Надявам се, че всичко е наред с него, тъй като е ключов футболист за нашия отбор. Ренан се включи доста добре. Мисля, че всичко беше наред".

"Чувствам се доста добре. С треньорския щаб работим доста добре. Целият отбор играе добре. Те ме улесняват и мен. Ние сме вратари, трябва да правим и спасявания", каза той.

"Това е духът на Черно море. Всички знаят, че тук се играе доста трудно. Срещу всеки един противник даваме максимума. На "Тича" зарядът е много голям, публиката много ни помага. Днес мисля, че беше равностойно. Ние обявихме нашите амбиции и цели преди началото на сезона. Аз съм се изправял доста пъти срещу ЦСКА. Не мога да кажа, че има нещо по-специално за мен", завърши Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини