Попето вече е в оптимална физическа форма

Попето вече е в оптимална физическа форма

Topsport.bg

16-04-2024, 12:58

Капитанът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов - вече се намира в оптимално физическо състояние и ще започне от първата минута в утрешния първи полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА.

Плеймейкърът страдаше от вирусно заболяване и остана на пейката при победата с 2:0 над Ботев Bp в петък, като се появи на терена в края на двубоя. Плеймейкърът обаче вече се чувства добре и ще може да вземе пълноценно участие срещу червените и дори да остане в игра за пълните 90 минути, ако такова е решението на треньора Душан Керкез.

"Добре дошли в седмицата на първия полуфинал за Купата на България! Тръпката се покачва, напрежението расте!", надъхаха се от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив. Той организира и екскурзия до София за двубоя.

В същото време победата на дублиращия тим на канарчетата с 4:0 над Димитровград в неделя беше помрачена от контузия на халфа Бисер Бонев. Предстои да му бъде направена рентгенова снимка на пръста на крака. Не е ясно към момента колко време ще отсъства от терена 20-годишният футболист, пише "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини