Попето с любопитен разказ, сподели дали умишлено е изпуснал дузпата срещу ЦСКА (ВИДЕО)

Попето с любопитен разказ, сподели дали умишлено е изпуснал дузпата срещу ЦСКА (ВИДЕО)

Topsport.bg

10-06-2024, 20:10

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов се върна към престоя си в Левски. Той говори за пропусната дузпа в последната минута на дербито с ЦСКА, заради което и двубоят завърши 0:0.

"Най-тежкият момент е дузпата. Контузията и след това дузпата. Моите дузпи е много лесно човек да ги разгадае. Те са с шут - или с Малта над вратата, или в по средата на вратата. Такива съм изпускал много.

Умишлено в 90-ата минута да изпусна дузпа срещу ЦСКА... Дето като юноша съм ходил на мачове, гонил топките, в стаята си съм имал плакати на Левски. Да изпусна дузпа срещу ЦСКА в 90-ата минута... Мачът нищо не решаваше, но за себе си. Помня този мач като ден днешен. На мен дузпите винаги са ми тежали.

Много зле ми повлия пропускът. Ще ви дам пример. На другия ден, дъщеря ми тренираше лека атлетика на "Васил Левски". Аз я водя. Много тежко. Усещаш... Хората те поздравяват, ама... Усещаш, че като е от Левски има нещо гадно към теб. Сложил съм си качулката и шапка. Седя на пейка откъм сектор "Г". Идват две момчета. Единият казва:

"Видя ли го тоя палячо. Как ще биеш такава дузпа, най-удобна за вратаря?". Говорят си, псуват. Какво да направиш? Като си сбъркал, навеждаш главата, седиш и трябва да го преодолееш. Много кофти, много кофти.

След това първият ми гол беше срещу Локомотив Пловдив. Вкарах и ходих да дразня хората. Ама то от това - преди това толкова напрежение, помия срещу теб, писане... Гадно. Неприятно е. Много лошо", каза Попето в подкаста "Код Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини