Португалците не виреят много на "Герена"

Португалците не виреят много на

Topsport.bg

16-06-2024, 16:53

Алдаир ще бъде осмият португалец, който ще подпише с Левски. И трябва да се отчете, че има трудната задача да покаже, че и за представителите на неговата страна има място на "Герена".

Не можем да не отбележим, че сънародниците на Кристиано Роналдо досега са идвали с големи очаквания, но пък не им се получи със синята фланелка.

Първи повлече крак Фелипе да Коща. От "Герена" успяха да го отмъкнат от ЦСКА, но при тях не направи нищо впечатляващо и бързо бе отпратен. От следващата партида португалци сравнително добре се представиха Нуно Пинто и Кристовао Рамос. Купеният от Евертън - Жоао Силва - обаче бе тотално разочарование. Същото може да се каже и за Рикардо Нунеш. Фелипе Нашименто също се хареса на мнозина фенове, но като цяло си бе резерва на "Герена".

Последният португалец, който се подвизава в Левски, също бе десен бек - Афонсо Фигейредо. Той бе взет под наем от Рен, който по-късно съди "сините" заради него. Родният тим пък от своят страна даде на ФИФА Афонсо, който си тръгна по-рано и то точно преди дерби с ЦСКА. Единственото полезно нещо бе, че открито обяви, че Делио Роси е за пенсия.

Източник: Topsport.bg

Последни новини