Проблеми за ЦСКА в навечерието на големия мач

Проблеми за ЦСКА в навечерието на големия мач

Topsport.bg

днес, 09:22

Два проблема се стовариха върху ЦСКА в навечерието на мача с Левски. Вечното дерби е на националния стадион от 15:45 часа утре. Матиас Фаетон е уведомил, че ще се забави, защото е станал татко. Офанзивният футболист е научил прекрасната новина, докато беше с националния отбор на Гваделупа.

По първоначални планове Фаетон е трябвало да се върне в София в сряда късно вечерта или в четвъртък рано сутринта.

Матиас обаче получил обаждане от Франция, че жена му е родила преждевременно и че всичко е наред както с нея, така и с бебето. Това променило плановете на Фаетон, съобщава "Блиц".

Той бил категоричен, че ще отскочи до Париж, за да види любимата си и новороденото. Така Матиас е отлетял от малкия остров в Карибския басейн до френската столица, а не до София. Това малко или много изправило на нокти всички в клуба, тъй като Фаетон е спряган за титуляр за мача със "сините". Очаква се футболистът да кацне на българска земя довечера. Което ще рече, че Фаетон няма да има нито една тренировка с ЦСКА преди вечното дерби.

Вторият проблем е свързан с Браян Кордоба. Колумбиецът изпитва болки в петата и ще бъде под въпрос. Какво точно е състоянието му, ще стане ясно по-късно днес. Поне на този етап шансовете на Кордоба да играе утре са 30%.

Източник: Topsport.bg

Последни новини