Пьотровски: Дали ще имам трансфер? Трудно е да кажа...

Пьотровски: Дали ще имам трансфер? Трудно е да кажа...

Topsport.bg

26-06-2024, 10:07

Футболистът на Лудогорец и полски национал Якуб Пьотровски говори пред dsport след равенството на "дружина полска" с Франция 1:1 в последния мач на тима на Европейското първенство в Германия. 

"Евро 2024 беше страхотно преживяване. Мисля, че за всеки играч е нещо невероятно. Имахме по-големи очаквания, но бяхме в трудна група. Можехме да направим повече в тези 2-3 мача. В крайна сметка е страхотно преживяване за мен. Това е страхотен текст", заяви Якуб Пьотровски.

На въпрос от страна на нашия пратеник в Германия Веско Вълчев какво следва за него - присъединяване към лагера на Лудогорец в Австрия или ваканция, Пьотровски заяви: "Не, следва ваканция. След това мисля, че ще се върна в Разград или може би ще се присъединя към лагера на отбора. Трябва да говоря, но сега е време за ваканция".

"Дали ще има трансфер за мен е трудно да кажа, защото бях напълно фокусиран върху представянето си на Евро 2024. Във футбола всичко е възможно, така че ще видим", заяви футболиста на 13-кратния шампион на България.

"Видях жребия за квалификациите в Шампионска лига. Следях го. Да, това ще бъде добър мач и мисля, че ще преминем към следващия кръг", заяви Пьотровски.

"Мисля, че срещу Нидерландия имахме добър шанс да направим резултата 2:2. Изиграхме доста добър мач срещу Австрия. Резултатът беше добър през първото полувреме и след това загубихме контрола над мача. Австрия е наистина труден опонент, срещу когото да се изправиш. Взехме точка от Франция, което е добре, но изпуснахме точките в предишните мачове", призна Якуб Пьотровски.

На въпрос какво може да пожелае на своя съотборник Квадво Дуа, футболистът на Лудогорец заяви: "Мога да му пожелая късмет, следя представянето му на турнира. Видях първия му гол с националния отбор. Със сигурност, това е нещо невероятно за него. Пожелавам на Швейцария да стигне възможно най-далеч, защото разполага с наистина много добър отбор и е удоволствие да го гледаш", завърши Пьотровски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини