Пьотровски: Спечелихме изразително, но имахме и късмет

Пьотровски: Спечелихме изразително, но имахме и късмет

Topsport.bg

03-04-2024, 22:22

Капитанът на Лудогорец - Якуб Пьотровски сподели след разгромната победа на разградчани срещу Левски с 5:1, че шампионът е имал и доза късмет, защото е отбелязал попадения в много важни моменти. Полякът вкара третия гол за "орлите".

"Първото полувреме беше равностойно. Те контролираха повече топката и намираха пространствата в нашата отбрана. Направихме няколко грешки. През второто полувреме нещата стояха по друг начин и вкарахме ранен гол, който ни помогна много. Те имаха план. Това се виждаше много ясно и струва ми се, че ранното ни попадение обърка техните планове и двата гола, които вкарахме в разстояние на кратък период от време, оттам насетне контролирахме събитията и беше по-лесно за нас. Започнахме просто да изчакваме удобните моменти. Спечелихме изразително, но имахме и късмет днес, защото вкарахме в много важни моменти", започна Пьотровски.

"Не знам. Всеки един мач за нас през сезона е задължителна победа. Разбира се, ние искаме да побеждаваме всеки мач. Така беше и днес. Тогава, когато не задържаме топката, когато не я контролираме, това води до нервност. Понякога има такива мачове и понякога ни липсва нещо. Радвам се, че през второто полувреме успяхме да наваксаме".

"Разбрахме по време на загрявката за загубата на ЦСКА. Това е голямо предимство за нас. Надявам се, че ще спечелим този мач срещу ЦСКА 1948", добави полякът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини