Руан Круз: Лудогорец е готов да постигне страхотни неща в Лига Европа

Руан Круз: Лудогорец е готов да постигне страхотни неща в Лига Европа

Topsport.bg

вчера, 08:19

Централният нападател на Лудогорец - Руан Круз си постави за цел да стане голмайстор №1 в първенството. До момента 23-годишният бразилец е бил на терена в 7 шампионатни срещи, в които е реализирал 4 попадения. Той е и водещият реализатор в състава на разградчани.

"Чувствам се наистина добре от началото на сезона. Много съм щастлив да помагам на отбора, да бъда голмайстор. Искам да задържа това високо ниво на представяне. И дори да го доразвия. Целта ми е да продължа да печеля отличия, включително титли", заяви той пред tntsports.com.br.

Късно снощи Лудогорец започна участието си в същинската фаза на Лига Европа. Орлите приеха на "Хювефарма Арена" Славия прага в двубой от първия кръг и загубиха с 0:2. Първите 8 отбора в класирането отиват директно на 1/8-финалите, а финиширалите от 9-о до 24-о ще играят бараж за достигане на тази фаза. Останалите отпадат в евротурнирите. Целта пред разградчани е достигане до елиминациите.

Новият формат на евротурнирите е доста отворен и позволява на много отбори да постигнат страхотни неща. Мисля, че Лудогорец е един от тях. Готови сме за предизвикателството", допълни Крус.

На 29 септември на разградчани им предстои мач с Ботев Враца от Първа лига. А на 3 октомври е гостуването на Виктория Пилзен от втория кръг на ЛЕ.

Източник: Topsport.bg

Последни новини