Сираков: Новият договор на Костов е формалност, оставихме го по бели гащи

Сираков: Новият договор на Костов е формалност, оставихме го по бели гащи

Topsport.bg

17-04-2024, 17:37

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде дълго интервю пред колегите от "Дарик", в което говори за редица важни теми, свързани със столичния гранд. Първата от тях бе свързана с настоящия наставник Николай Костов. Сираков продължава да държи на мнението си, че няма да заменя опитния специалист.

"Разговаряме за нов договор на Николай Костов. Формалност е да подпише. Имах пълно доверие и на предния треньор. След 11 мача без победа не ми е минавало през главата да го сменям. Не съм от търпеливите. Едно време сменях треньорите през три месеца. Доволен съм от работата, не съм се променил в това отношение.

Извиних се на Николай Костов, защото го оставихме по бели гащи. Истината е, че аз бях говорил още миналото лято и му бях обяснил какво е финансовото състояние на клуба и докъде ни се простират възможностите. Исках да вземем още 3-4 играчи зимата, но нямахме тази възможност. Отидохме в Турция с 10 юноши, за да се води нормален тренировъчен процес. Децата са талантливи, но са прекалено малки, за да могат да носят тази тежест, с която се опитваме да ги натоварим".

Източник: Topsport.bg

Последни новини