Сираков: Целта на всички в Лудогорец е да достигнем до директните елиминации в Лига Европа

Сираков: Целта на всички в Лудогорец е да достигнем до директните елиминации в Лига Европа

Topsport.bg

днес, 14:12

Старши-треньорът на Лудогорец - Захари Сираков заяви, че целта пред отбора е да продължи и след основната фаза на Лига Европа. Младият специалист уточни, че той и екипът му са се запознали в детайли с играта на чешкия Славия (Прага), който тази сряда идва в Разград за мач от първия кръг от надпреварата на втория по сила клубен турнир на УЕФА. Ето какво каза той:

"Винаги има вълнения преди мач. Радващо е, че ще играем в основната фаза на Лига Европа срещу сериозни отбори. Важното е да се представим добре. Ще срещнем осем различни противника. Радващото е, че ще започнем с домакинство. Надявам се да започнем с добър резултат утре.

Запознати сме със състава на Славия Прага. Изправяме се срещу много агресивен, ръстов отбор. Трябва да внимаваме с техните силни страни и да им противодействаме по най-добрия начин. Имаме идея как ще се противопоставим утре. Имаме някои идеи за януари, не са на 100% съгласувани. Най-важното е утре да стартираме с положителен резултат. Аз самият съм доста амбициозен треньор, както и собствениците на Лудогорец. Целта е, ако може да продължим и след основната фаза.

Срещаме различните противници. Такъв е жребият и ние се съгласяваме с това, което ни се е паднало. Ние се фокусираме мач за мач. Сега ни предстои европейски мач. След това имаме мач от вътрешното първенство. Моето желание е да спечелим и повече от 9 точки, но всички противници са трудни".

Източник: Topsport.bg

Последни новини