Славия се премести на базата на националите в Бояна

Славия се премести на базата на националите в Бояна

Topsport.bg

29-03-2024, 09:38

Славия се премести на базата на националните отбори в Бояна. Причината за този ход е, че в "Овча купел" са предприели освежаване на тревните покрития на тренировъчните игрища.

Това е принудило белите да търсят място, където да провеждат заниманията си, и най-доброто място е бил домът на националите.

Очакванията са, че през следващата седмица треньорът Златомир Загорчич отново ще може да води тренировъчен режим с футболистите си на базата на стадион "Александър Шаламанов".

От "Овча купел" запазиха тишина преди двубоя с Левски, а единствено президентът Венцеслав Стефанов направи коментар: "Славия никога не се е притеснявала от Левски. Какво като двубоят е на "Герена"? За да не влизам в полемики, само ще кажа, че съм притеснен от други фактори.

Славия има сили да спечели на всеки стадион. Дано не ни попречат", заяви босът на белите. Той обаче конкретизира от какво се опасява. Наряд за мача получи Радослав Гидженов. Негови помощници ще бъдат Иво Колев и Мартин Ангелов, а за системата ВАР ще отговарят Валентин Железов и Станимир Илков. През сезона Стефанов на няколко пъти имаше забележки към реферите.

Източник: Topsport.bg

Последни новини