Спартак (Варна) обяви вход свободен за мача срещу Литекс

Спартак (Варна) обяви вход свободен за мача срещу Литекс

Topsport.bg

04-05-2024, 11:39

Ръководството на Спартак (Варна) обяви вход свободен за домакинството срещу Литекс на 11 май от 18:00 часа. Както е извастно, "Соколите" си осигуриха завръщане в efbet Лига, като ще бъдат част от футболния елит на България за 45-и път и искат да отпразнуват успеха заедно със своите привържениците.

Ето какво гласи съобщението на враненци:

"ФК Спартак Варна ще участва в Първа лига през следващия състезателен сезон 2024/2025. Соколите изпълниха задачата на ръководството 3 кръга преди края на кампанията във Втора лига.

Спартаковци не могат да бъдат изместени от първите две места в класирането. Тимът е лидер с 63 точки, пред Септември с 59, и Марек с 54.

За 45-и път в своята история ФК Спартак Варна ще бъде част от елитното ниво на родния футбол и заема девето във вечната ранглиста на българските клубове.

Ръководството кани всички привърженици на следващия домакински мач при свободен вход, за да споделим заедно радостта си от завръщането в елита на родния футбол и да сплотим семейството на соколите. ФК Спартак Варна приема Литекс на 11-и май, събота от 18 ч.

Честито на всички соколи. Винаги верни!"

Източник: Topsport.bg