Спортист и Беласица "хиксираха" в Своге

Спортист и Беласица

Topsport.bg

днес, 20:19

Спортист (Своге) и Беласица завършиха при резултат 1:1 в мач от 10 кръг на Втора лига. Джейсън Клифърд даде аванс на "шоколадите" в 9-ата минута, а "комитите" изравниха в 48-ата минута чрез Андон Гущеров.

Спортист Своге вече има 6 точки в актива си, като тимът се намира на 19-о място в класирането, докато Беласица е 3-и с 20 точки.

Още в 9-ата минута Джейсън Клифърд вкара след центриране от пряк свободен удар на Калоян Стефанов. Гостите изравниха в началото на втората част, след като Андон Гущеров изпълни директно пряк свободен удар и отбеляза.

Мачът започна добра за Спортист и в 9-ата минута се стигна до пряк свободен удар встрани от вратата. Калоян Стефанов направи страхотно центриране и Джейсън Клифърд засече топката, която влезе в мрежата на гостите.

До почивката нямаше кой знае какви голови положения и за двата отбора.

В началото на втората част гостите от Петрич стигнаха до пряк свободен удар и Андон Гущеров изпълни добре и отбеляза за 1:1.

До края на мача и двата отбора имаха няколко добри ситуации. 2 минути преди края Дамян Дамянов спаси удар от близка дистанция на Васил Божинов.

Източник: Topsport.bg