Спортист направи за смях дубъла на ФК ЦСКА 1948

Спортист направи за смях дубъла на ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

24-01-2024, 19:00

Отборът на Спортист Своге разби дубъла на ЦСКА 1948 с 6:0 в приятелска среща, играна на "Царско село".

Мачът започна с предимство на домакините. Първите 20 минути от срещата Ивайло Василев запази вратата си суха с няколко добри спасявания.

В 25-ата минута на срещата първата по-сериозна атака за отбора на Спортист се превърна в гол. Мартин Сандов изведе на стрелкова позиция Христо Иванов, вратаря на домакините отрази удара в крака на свой съотборник и топката влезе в собствената му врата.

Две минути преди края на първата част Радослав Живков излезе очи в очи с вратаря на ЦСКА, но защитник го фаулира и съдията показа директен червен картон като остави домакините с 10 души на терена.

През втората част Спортист държеше изцяло нещата в свои ръце, въпреки че смени всичките си футболисти.

В 61-ата минута Мартин Кръстев центрира хубаво към Антон Иванов, той продължи с глава към Сайду Дембеле, който вкара за 0:2.

Две минути по-късно след неразбирателство в отбраната на домакините, топката попадна отново в краката на Дембеле, който преодоля противник и с прецизен удар покачи на 0:3.

В 78-ата минута Антон Иванов направи 0:4 след гол от дузпа.

Три минути по-късно влезлият като резерва юношата на отбора Александър Асенов излезе на стрелкова позиция срещу вратаря, но той отрази удара му.

Пет минтуи преди края на редовното време съдията отсъди още една дузпа за Спортист, която бе реализирана от новото попълнение на отбора - Джонатан Н'Сонде (0:5).

В последната минута на мача след добро центриране отдясно Джонатан Н'Сонде засече топката на предната греда и я изпрати във вратата, за да оформи крайното 0:6.

Източник: Topsport.bg

Последни новини