Сръбски отбор отървава ЦСКА от полузащитник

Сръбски отбор отървава ЦСКА от полузащитник

Topsport.bg

15-06-2024, 08:31

Сръбският Чукарички ще освободи в следващите часове ЦСКА от Лазар Туфегджич.

Местното издание "Арена Спорт" твърди, че полузащитникът вече е в белградското предградие Баново бърдо и скоро трябва да подпише контракта си с клуба, който завърши на шесто място в първенството.

В Сърбия отчитат, че бившият футболист на Цървена звезда, ОФК (Белград) и Спартак (Суботица) изпраща лоши два сезона за "армейците", но преди това е оставил отлични впечатления за Спартак. През последните години Чукарички има позитивен опит с възраждането на кариерата на легионери, завърнали се в сръбското първенство. Клубът вече привлече бившия десен бранител на Левски, Милош Цветкович.

27-годишният Туфегджич прекара почти целия минал сезон в ролята на "замразен", след като в началото му отказа да разтрогне договора си по взаимно съгласие. От края на август до май той тренираше с основната група, но не участва в нито един мач на тима. Пътува и за зимния подготвителен лагер в Турция, където пак не игра в контролите. Завърна се на терена в последния плейофен кръг срещу Локо (Пд) (0:1), като това бе и последният му мач с "червените".

ЦСКА няма да получи трансферна сума от Чукарички, но сърбите ще спестят на клуба високата неустойка за разтрогването на договора му.

Източник: Topsport.bg

Последни новини