Стамен Белчев: Надявам се срещу Левски да сме в по-добра светлина

Стамен Белчев: Надявам се срещу Левски да сме в по-добра светлина

Topsport.bg

21-04-2024, 22:34

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели своето мнение след победата с 3:2 срещу Арда в Кърджали. Той каза, че резултатът е добър, но подчерта, че изискванията му са по-високи. Наставникът изрази надежда, че в следващия мач срещу Левски "червените" ще се покажат в друга светлина.

"Победата е добра наистина. Има още какво да се желае като игра и като организация на играта. Резултатът е добър, но моите изисквания са по-високи.

Подобрението искам да виждам в крайната фаза на играта, където трябва да имаме скорост и да сме по-ефективни на фланга.

Не само аз, ами всички футболни хора искат да виждат флангови атаки. Това е най-хубавото във футбола - да се включиш от втора позиция на скорост.

"Казах на почивката, че трябва да излезем малко по-напред, да имаме по-добра организация. Знаехме, че имат бързи крила в атака. Възползваха се и ни създаваха неприятност. Доволен съм, че се справих. Засега ще се справяме с това, с което разполагаме. Няма да се оплаквам.

Имаше някакво затормозяване след Ботев Пд. Тези мачове са в историята. И този също е в историята. Сега се наслаждаваме, утре вече мислим за следващия мач.

Надявам се срещу Левски да сме в по-добра светлина. Дерби е, всичко се случва, но ще направим всичко възможно да си тръгнем с три точки".

Източник: Topsport.bg

Последни новини