Стана ясна събраната сума за лечението на Коце Нинов след Локомотив (София) - Левски

Стана ясна събраната сума за лечението на Коце Нинов след Локомотив (София) - Левски

Topsport.bg

25-07-2024, 10:57

От Локомотив (София) обявиха, че събраната сума за лечението на юношата на клуба Константин Нинов след мача срещу Левски е в размер на 2932 лв. Младият футболист се бори се с остра лимфобластна левкемия, а в кампанията за набиране на средства се включиха привърженици и на двата отбора.

Ето какво написаха "червено-черните" на официалната си страница във Фейсбук: 

"Миналата седмица призовахме за помощ към едно младо момче, борещо се с остра лимфобластна левкемия. Самият Константин Нинов използва "Фейсбук" профила си, за да благодари на всички отзовали се:

"Искам да изкажа безкрайни благодарности на треньорите, приятелите, съотборниците, феновете на Локомотив и Левски и всички хора, които ми подадоха ръка в този труден момент за мен и моето семейство. И не на последно място на Тодор Станкушев. Вие ми дадохте не само финансова помощ, но и вяра и сила, за да се боря и да преодолея това през което преминавам и да се върна към нормалния живот. Благодаря Ви още веднъж! Само Локо!" - завърши Нинов. 

Оригиналният пост събра над 300 споделяния, което доведе до много активен старт на кампанията. На мача между "Локомотив" (София) и "Левски" бяха поставени урни в и около стадиона и в тях бяха събрани общо 2932 лв. "Червено-черните" привърженици отново показаха, че имат големи сърца, а "сините" фенове доказаха, че в такива моменти клубните пристрастия нямат значение. Футболистите от първия отбор на "Локомотив" също се включиха, а след всички дарения по сметка от фенове и приятели на Коцето - общо събраната сума е малко над 10 хиляди лева. Благодарности на всички замесени, на първо място сме хора!

Повече информация може да намерите тук: https://bit.ly/3zMEjhF

За лечението на Коцето ще са нужни още средства, така че, който иска да помогне може да го направи тук:

IBAN: BG95UBBS80021055529850

revolut.me/koceninov

Източник: Topsport.bg

Последни новини