Станислав Генчев: Нашата цел е да бъдем в първата шестица, много ми е приятно да се връщам на стадион "Ивайло"

Станислав Генчев: Нашата цел е да бъдем в първата шестица, много ми е приятно да се връщам на стадион

Topsport.bg

14-04-2024, 19:06

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев сподели своето мнение относно нулевото равенство при гостуването на Етър на стадион "Ивайло" във Велико Търново в мач от 29-ия кръг на efbet Лига.

"Започнахме мача много добре, цялото първо полувреме контролирахме нещата, играеше се изцяло в половината на Етър, по-слабото второ полувреме ни попречи да стигнем до победа,. Трябваше да стигнем до гол, имахме необходимите ситуации, но ни липсваше завършващият удар.

Знаем каква е причината и работим за да се изчисти, но има някои ключови футболисти, които като паднат физически, няма кой да ги смени. Надявам се в следващите мачове да изкараме 90 минути на нужния ритъм. Нетипично е, че не успяхме да отбележим гол на Ботев Враца и Етър, които са последните два отбора в класирането.

Налага се да импровизираме, да използваме футболисти на нетипични позиции, те схващат, стараем се да ги адаптираме по най-добрия начин в играта, доволен съм от влагането. Нашата цел е да бъдем в първата шестица.

В основата на тези резултати е добрият колектив, правим много добра серия и се надявам да продължи, но с победа. Това, което аз иска, е отборът да играе атакуващо и да отбелязваме голове.

На мен ми е много приятно да се връщам на стадион "Ивайло" във Велико Търново , тук съм израснал и ми започна треньорската кариера, поздравявам феновете на Етър".

Източник: Topsport.bg

Последни новини