Суперталантът на ФК ЦСКА 1948: Мечтата ми е да играя в чужбина

Суперталантът на ФК ЦСКА 1948: Мечтата ми е да играя в чужбина

Topsport.bg

26-04-2024, 19:48

Атакуващият халф на ФК ЦСКА 1948 Марто Бойчев записа името си в историята на родния футбол, след като дебютира за "червените" в efbet Лига едва на 15 години. Бойчев, който вече е на 16 години, даде интервю пред клубния сайт, в което разкри амбициите си.

"Чувството да играеш мъжки футбол на 16 години с такива добри футболисти е уникално. Много съм щастлив, че треньорският щаб и ръководството ми дадоха шанс за изява в мъжкия футбол", започна Бойчев.

"Емоцията да дебютираш срещу много добър отбор, какъвто безспорно е Лудогорец, е много голяма. Влязох надъхано и бях си казал, че трябва да дам максимума от себе си и каквото стане", продължи той.

"Най-голямата разлика между юношеския и мъжкия футбол е темпото на игра. Има по-бързи хора. Повече те пресират, повече ти дишат във врата и е доста по-трудно. Най-много съвети ми дават Радослав Кирилов, Бирсент Карагарен и Емил Виячки - казват ми да не се притеснявам на терена и да показвам какво мога", каза младият талант.

"Мечтата ми е да натрупам колкото може повече мачове в efbet Лига и ако може, да изляза в добър отбор в чужбина. Любимите ми отбори са Барселона и Пари Сен Жермен, а №1 за мен е Лионел Меси", заяви Марто Бойчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини