Томаш: Беше тежък мач, показахме, че можем да бъдем гъвкави

Томаш: Беше тежък мач, показахме, че можем да бъдем гъвкави

Topsport.bg

08-04-2024, 22:08

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира победата с 1:0 над Черно море на "Лаута" в мач от 28-ия кръг в efbet Лига. 

"Най-ценното за мен и отбора е подкрепата на публиката. Искам да поздравя отбора. Изиграхме един тежък мач с добър отбор, с добър треньор в лицето на г-н Илиев. Те играят машинално, знаят добрите си страни. Ние сме в процес на създаване на един отбор. С оглед на ситуацията и положенията, които имахме, съм доволен и искам да поздравя още веднъж футболистите", започна Александър Томаш.

"Всеки мач, в който побеждаващ е добра новина, но скромно, защото има много мачове. Трябва да знаем къде сме и да оценяваме ситуацията. Нашето семейство днес спечели мача. Това е факт, с който мога само да се гордея", каза още той.

"Локомотив показа, че може да бъде адаптивен и гъвкав. Не само да притежава топката, но това е важно, за да контролираме събитията. Най-важното е постоянството. Да, млади момчета, правим грешки, но ако искаме да сме фактор, трябва да бъдем постоянни и да правим всеки път по-малко грешки", заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив.

"Бил съм футболист при Илиан Илиев, учил съм се от него и продължавам да се уча от него. Съперничеството е 90 минути. Ние треньорите трябва да бъдем сплотени. Тази скорост на Локомотив е на крилете на феновете, които искам да поздравя. Искам да поздравя собственика, феновете, футболистите и един специален човек", завърши Александър Томаш.

Източник: Topsport.bg

Последни новини