Томаш: Не съм доволен, че не победихме

Томаш: Не съм доволен, че не победихме

Topsport.bg

вчера, 22:25

Старши треньорът на ЦСКА, Александър Томаш, не остана доволен от атаката на отбора при нулевото равенство в гостуването на Черно море от 10-ия кръг на българския футболен елит.

"Не съм доволен от това, че не победихме. Виждате каква атмосфера направи нашата публика. Ние бяхме домакини и сме задължени на публиката. Трябва да контролираме темпото, да налагаме преса. Днес се изправихме срещу отбор, който 23 мача няма загуба. Бяхме близо и в предния мач. Хората в предни позиции са длъжници на отбора. На полувремето направихме нужните промени, но не съм доволен, защото всеки мач играем за победа", каза Томаш минути след края на мача във Варна.

"На всяка една позиция трябва да има конкуренция в ЦСКА и никой не трябва да се отпуска. Трябват ни острота и самочувствие в предни позиции, затова трябва да работим", категоричен е треньорът на армейците.

Той коментира смените на полувремето: "Имаме проблем в това естество, но това трябва да си остане вътре. Това не трябва да бъде извинение, това, че правим промени на полувремето е, защото не съм доволен от стартиралите. Аз обаче, знам техния потенциал и знам, че могат да дадат повече от себе си и затова излизаме за победа".

Александър Томаш отказа да продължи словесните нападки с треньора на Левски - Станислав Генчев: "Аз го казах, че искам да променим и да извисим треньорската работа на друго ниво. Няма да влизам в полемики и да отговарям. Мисля само за моя отбор, интересувам се само за моите футболисти, друго не ме интересува".

"Да, имах от баща му, но не и от младши. Бил съм футболист на Илиан Илиев. Той ми се обади и ме покани да му бъда помощник в Берое. Той показва с работата си, че е човек, който трябва да бъде уважаван. Преди години, с друг треньор, който трябва да бъде уважаван, се случи нещо лошо на Герена - "Ивайло Петев", който също заслужава уважение, като за липсата на такова сте виновни и вие - журналистите", завърши Томаш.

Източник: Topsport.bg

Последни новини