Томаш: Предстои ни още много работа, за нас шампионатът започва сега

Томаш: Предстои ни още много работа, за нас шампионатът започва сега

Topsport.bg

16-09-2024, 22:06

Старши треньорът на ЦСКА коментира първата си победа начело на ЦСКА. Тя дойде след категоричен успех срещу Локомотив (София) с 3:0 като гост.

"Като резултат, съм доволен от две неща - резултата и заряда, който ни даде тази публика. Това беше най-малкото, което можеше да дадем. Много сме далеко още от това, което имаме аз и моя екип в главата. Критичен човек съм, много работа ни чака. Доволен съм от трите точки. Това е ЦСКА.

Не гледаме назад, не се интересуваме какво е било назад. Шампионът започва сега за нас. Далеч сме да сме добър отбор, всеки трябва да подчинява себе си в името на колектива, на семейството ЦСКА, на тези хора на трибуните. Трябва време, но ние нямаме време. Проблемът е техен, не е мой. Или го правят, или остават на пристанището.

17-18 дни работим, но работих повече с момчета от втория отбор. Осем човек национали дойдоха в последните дни, това е 80% от отбора. Не съм доволен от начина на игра, много време ще ни трябва.

ЦСКА е институция, не може да си позволяваме когато играем с Локомотив, да ни създават ситуации. Без да подценявам Локомотив. Публиката е горе, отборът е по-надолу, трябва да ги настигнем, да ги задминем, ние да ги запалваме. Има си обективни причини за лекия спад след 20-ата минута. Игрово не съм доволен", заяви Александър Томаш в "Надежда".

Източник: Topsport.bg

Последни новини