Томислав Стипич: Търсим нападател, предполагам следващата седмица ще обявим такъв

 Томислав Стипич: Търсим нападател, предполагам следващата седмица ще обявим такъв

Topsport.bg

26-07-2024, 15:22

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич кометира актуални теми свързани с отбора на официалната пресконференция преди утрешния мач срещу Хебър от Първа Лига. Минути преди началото на брифинга "червените" обявиха привличането на Джейсън Локило от Хъл Сити.

Ето какво заяви Стипич:

"Джейсън Локило играе като дясно крило с по-силен ляв крак. Силните му страни са, че може да влиза навътре, да играе един на един, да дава добри пасове и да вкарва голове. Джейсън Локило е вече тук в София, днес ще проведе първата си тренировка, но утре няма да попадне в групата, може би срещу Спартак Варна. Ще видим неговото състояние и ще преценим.

Мачът ще бъде труден, ще се борим да го спечелим. Като цяло не съм обърнал внимание на терена, не искам да търся оправдания. Ние сме фокусирани върху мача. След това ни предстои мач със Спартак Варна, но ние искаме да се подготвяме мач за мач.

Единствената въпросителна е около Петко Панайотов, той бе ударен в мача с Лудогорец. Не е мускулно разкъсване, ще преценя неговото състояние. Няма да рискуваме. Марк-Емилио Папазов игра за дубъла и получи червен картон и няма да може да участва.

Като треньор харесвам всички футболисти, не ги разделям по раса, религия и така нататък. Третирам ги по еднакъв начин. Те заслужиха да са в стартовите 11. Ако показват добри игри, те ще попадат в състава. Много е важно да дадем на тези млади таланти път към големия футбол. Работим в тази посока.

Да, търсим нападател. Предполагам следващата седмица ще обявим. Нашето скаутско звено работи неуморно. Засега трябва да се справяме без тях. Сега трябва да се фокусираме върху следващия мач".

Източник: Topsport.bg

Последни новини