Тунчев е отклонил предложението на отбор от елита

 Тунчев е отклонил предложението на отбор от елита

Topsport.bg

26-03-2024, 08:17

Бившият треньор на Арда Александър Тунчев е отклонил предложението на Локомотив (София) да застане начело на тима, твърди "Тема Спорт". 42-годишният наставник не е искал да поеме отбор в заключителната фаза на сезона и ще изчака за оферти през лятото.

Той бе уволнен от кърджалийци след поражението с 0:4 от Левски на "Герена" в края на февруари и на негово място бе назначен Николай Киров.

Бъдещето на Данило Дончич начело на "железничарите" изглежда е предрешено и е много вроятно да се стигне до неговата смяна преди края на шампионата. Феновете също все по-силно недоволстват от състоянието, в което се намира отборът в момента. Столичани са 13-и с 25 точки и са много близо до опасната зона.

Ръководството на "червено-черните" вече разглежда различни кандидати за поста на Дончич. Сега на Локо предстои тежка серия от мачове - домакинство на ЦСКА и гостуване на Черно море.

На 9 април "железничарите" приемат Берое. Очаква се тимът да има нов наставник именно за двубоя със заралии. Не е изключено това да бъде легендата на българския футбол Красимир Балъков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини