Фабио Лима се подложи на специални процедури

Фабио Лима се подложи на специални процедури

Topsport.bg

25-03-2024, 11:15

Крилото на Левски Фабио Лима премина през различни процедури вчера на "Герена". Бразилецът получи контузия още в 5-ата минута на контролата със Спортист Своге, направи опит да продължи, но впоследствие бе заменен от Джавад ел Джемили.

27-годишният футболист е получил разтежение и днес се очаква да бъде обявено точното му състояние. "Обезпокоени сме малко за Фабио Лима. Именно заради това мачът беше насрочен да се играят две по 35 минути, за да няма усложнения", заяви треньорът на сините Николай Костов.

В неделя, докато съотборниците му получиха ден почивка, бразилецът бе подложен на процедури на дясното си бедро и посочи, че се чувства по-добре.

Крилото бе измъчван от травма в глезена преди двубоя с Етър (3:0) на "Ивайло", след като получи удар от съперник в предишния мач с Крумовград (0:0), но се възстанови и дори асистира за един от головете на Джавад ел Джемили срещу болярите.

Лима започна добре престоя си в Левски и освен ключовото подаване за успеха във Велико Търново се разписа на два пъти - при 4:0 над Арда и 1:0 срещу Хебър в Пазарджик.

Източник: Topsport.bg

Последни новини