Фенове на шотландски колос искат основен играч на Левски

Фенове на шотландски колос искат основен играч на Левски

Topsport.bg

07-05-2024, 09:24

Феновете на шотландския колос Глазгоу Рейнджърс натискат ръководството да привлече защитника на Левски Хосе Кордоба. Акаунтът на "сините" от Глазгоу в социалните мрежи е засипан от молби от страна на запалянковците, които искат да видят панамеца в Рейнджърс.

"С 10 мача за Панама, Кордоба е един от най-добрите играчи в българския футбол, въпреки че Левски е 5-и в първенството. Той обаче е най-доминиращият във въздуха защитник. Тъй като преди това Рейнджърс се интересуваше, може да има шанс да го вземем", пише един от феновете.

"Неговият договор с Левски изтича след една година. Цената му е около 3,2 милиона евро и към него има сериозен интерес. Въпреки това, той може да ни излезе евтино, защото договорът му с българите свършва скоро. Левски има добри резултати в трансферите, но може цената му да падне до 2 милиона паунда", пише друг от запалянковците.

Рейнджърс е само един от вариантите за бъдещето на Кордоба. През пролетта половин дузина сериозни европейски клубове афишираха интерес към централния защитник, между тях бяха Галатасарай и Айнтрахт Франкфурт

Припомняме, че Хосе Кордоба дойде на "Герена" като един от първите трансфери на Станимир Стоилов. Той бе при влечен от Етър, като "сините" платиха минимална сума на неговата агенция, тъй като игра под наем.

Източник: Topsport.bg

Последни новини