Фийни за съдиите: Някои хора си свършиха работата

Фийни за съдиите: Някои хора си свършиха работата

Novsport

14-03-2021, 14:49

„Не мога да виня моите футболисти. Мисля, че поведението им бе фантастично. Имахме цел да не загубим. Отбелязахме хубав гол, но трябваше да спечелим.“

Това каза наставникът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни след равенството 1:1 с отбора на Спортист (Своге) в дербито на кръга от Втора лига.

„Явно някои хора си свършиха добре тяхната работа. Не съм тук да критикувам съдийската бригада. Още миналата седмица имахме най-добрия съдия, който можехме да имаме. Ситуацията при гола, който инкасирахме, не беше трудна. Ето такива решения решават крайния резултат“, посочи наставникът на „орлетата“.

„Казах на момчетата, че не трябва да извършваме нарушения, за да предизвикваме опасности пред нашата врата. Мисля, че отговорихме на техния гол. Нещо, което ми направи впечатление, е, че футболистите на съперниците ни постоянно имат схващания на краката. Не сте видели моите футболисти да имат подобни проблеми, нали така? Подготовката, която правим, е английски тип. Горд съм с моите футболисти, че не търсят такова бавене“, допълни Фийни.

„Някой си свърши добре работата. В крайна сметка това е футболът. Има ситуации, които се решават от статични положения и един човек си свърши работата. Поглеждайки генерално, можехме да си тръгнем с трите точки."

Източник: Novsport