Фичо: Силно първо полувреме и малко по-пестеливо второ, но важна е победата

Фичо: Силно първо полувреме и малко по-пестеливо второ, но важна е победата

Topsport.bg

27-04-2024, 18:44

Един от изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов остана доволен от победата на "армейците" срещу Левски с 3:1, като сподели, че отборът е направил много силно първо полувреме и малко по-пестеливо второ.

"Доволни сме от победата. За две, три седмици два пъти бихме Левски, което е добре за нас, за футболистите, за самочувствието на отбора. Мисля, че изиграхме едно силно първо полувреме и малко по-пестеливо второ, но важното е, че спечелихме мача. Единственото лошо е жълтият картон на Каранга, който пак направи една необмислена постъпка и ще пропусне мача с Ботев Пловдив", започна Филипов.

"Аз много пъти го казвам, футболът е за феновете.Феновете трябва да присъстват на трибуните. Хубавото е, че днес ги нямаше тези ракети, бомби, нямаше инциденти, въпреки че не беше пълен стадионът, пак имаше добра атмосфера", добави един изпълнителните директори на ЦСКА.

Вижда се промяна в отбора, но важното е как ще завършим накрая. Нашата цел е да спечелим Купата, тогава можем да даваме крайни оценки. Ние отиваме да победим в Пловдив и да играем финал. Обсъждаме варианти, но след края на сезона ще се реши как ще продължим, Стамен Белчев си има поставена цел и ако се справи, ще продължим", каза Филипов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини