ФК ЦСКА 1948 - Будучност 0:0, пропуснати възможности за българския тим

ФК ЦСКА 1948 - Будучност 0:0, пропуснати възможности за българския тим

Topsport.bg

25-07-2024, 19:30

Съставът на ФК ЦСКА 1948 посреща Будучност (Подгорица) в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на националния стадион "Васил Левски" започва в 20:30 часа.

"Червените" стартираха участието си в Първа Лига с равенство 0:0 срещу Черно море във Варна. Старши треньорът Валентин Илиев заложи на много млади футболисти, като в стартовия състав се появи и новото попълнение на върха на атаката Марио Илиевски.

От друга страна Будучност вече изигра два мача в Европа, записвайки победа с 3:0 и поражение с 0:1 от Малишево. В приятелските си срещи преди сезона пък тимът взе два успеха и бе надигран на два пъти от Марибор и Заглембие.

Това ще бъде второ поредно участие на ФК ЦСКА 1948 в евротурнирите, след като през миналата кампания "червените" играха в същия турнир, но отпаданха още от първия си съперник - румънския ФКСБ след две загуби. При евентуално отстаняване на Будучност, съставът воден от Валентин Илиев ще се изправи срещу победителя от двойката Жалгирис - Пафос в третия предварителен кръг на Лига на конференциите.

Източник: Topsport.bg

Последни новини