ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец 0:1 (Развой на срещата по минути)

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец 0:1  (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

11-04-2024, 17:52

Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец се изправят един срещу друг в отложен мач от есенния дял на първенството. След изиграването му, всички тимове от елита най-сетне ще имат по равен брой мачове, което не се е случвало от втория кръг на шампионата.

ФК ЦСКА 1948 е в слаба форма, като няма победа от средата на декември, а тимът спешно се нуждае от точки, за да се завърне в топ 6 в класирането.

"Червените" имат проблеми с отбелязването на голове, особено след напускането на Ивайло Чочев, като отборът има само 27 гола в 27 мача в първенството. Защитата на ФК ЦСКА 1948 е третата най-добра в елита, допускайки едва 23 гола в собствената врата.

Лудогорец гледа смело към нова титла в българския елит, а "орлите" имат чудесната възможност да се откъснат на девет точки на върха в класирането. Тимът на Георги Дерменджиев е с безапелационно най-силното нападение в родния шампионат, отбелязвайки впечатляващите 72 гола в 27 мача и допускайки едва 15. Лудогорец е в невероятна форма, като последната загуба на отбора в първенството е от ноември месец.

Главен съдия на срещата е Валентин Железов, с помощници Станимир Илков и Васил Шавов. С ВАР ще се занимават Владимир Вълков и Михаел Павлов. Делегат на БФС е Станислав Вълков, а работата на реферите зорко ще следи Георги Игнатов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини