Хебър - Ботев (Пловдив) 0:0, теренът на "Колежа" е в лошо състояние

Хебър - Ботев (Пловдив) 0:0, теренът на

Topsport.bg

18-08-2024, 08:36

Хебър ще приеме Ботев (Пловдив) в мач от 4-ия кръг на Първа лига, но поради проблеми с настилката на стадиона в Пазарджик, срещата ще се проведе на стадиона на Ботев в Пловдив. Това създава необичайна ситуация, в която "домакините" всъщност ще играят на терена на своя съперник, което може да повлияе на изхода на двубоя. Мачът е с начален час 21:15.

Хебър преживява труден период в началото на сезона. В последните си пет мача отборът регистрира четири загуби и едно равенство. Те загубиха срещу Арда с 1:2 и срещу ЦСКА с 1:3, а в първия си домакински мач за сезона отстъпиха на Спартак (Варна) с 0:2. Единственото им положително представяне беше равенството 1:1 със Славия. 

Ботев (Пловдив) се намира в по-добра форма, макар и не без своите предизвикателства. В последните си пет мача отборът има две победи, две загуби и едно равенство. Те постигнаха ценна победа срещу Зрински с 2:1 в първия мач от Лига на конференциите, но не успяха да защитят аванса си и загубиха с 0:2 в реванша, отпадайки от турнира. В Първа лига постигнаха минимална победа над Крумовград с 1:0, но загубата от Панатинайкос с 0:4 в квалификациите за Лига Европа подчерта някои слабости в отбора.

Източник: Topsport.bg

Последни новини