Хебър - Лудогорец 0:3, Руан Круз направи преднината на разградчани класическа

Хебър - Лудогорец 0:3, Руан Круз направи преднината на разградчани класическа

Topsport.bg

20-04-2024, 17:41

Отборите на Хебър и Лудогорец излизат един срещу друг в мач от последния 30-и кръг на редовния сезон в efbet Лига. Срещата на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик започва в 17:45 часа, а главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Лудогорец ще търси 13-и последователен успех в шампионата. Разградчани удариха Арда с 2:0 у дома в началото на седмицата и имат огромен аванс в битката за титлата - цели 11 точки пред втория Черно море. "Зелените" обаче няма да бъдат коронясани математически за шампиони дори при победа в Пазарджик и издънка на "моряците" срещу Пирин в първия съботен двубой, тъй като разликата ще е 14 пункта преди плейофите, където всеки от топ 6 ще изиграе по пет срещи.

Хебър е на 12-та позиция с точно 30 точки. В последните си пет мача тимът на Любослав Пенев загуби четири пъти, като стигна до победа срещу Етър с 3:0.

В предишния мач между двата отбора, който се игра на 29-и октомври, "орлите" спечелиха с 3:1 у дома. Шампионите и пазарджиклии ще се изправят един срещу друг и в полуфиналите за Sesame Купа на България, като първият мач е в Разград на 24 април, а реваншът в Пазарджик - на 2 май.

Източник: Topsport.bg

Последни новини