Хебър - Славия 1:1 (Развой на срещата по минути)

Хебър - Славия 1:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

02-08-2024, 17:59

Хебър приема Славия в откриващия двубой от третия кръг на Първа лига. Въпреки че "гробарите" са домакини, срещата ще се играе на стадион "Александър Шаламанов" в столицата. Мачът започва в 19:00 ч. и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов.

Още на старта на новия сезон, при загубата от Спартак (Варна), теренът в Пазарджик беше ужасяващ. Българския футболен съюз реагира веднага и отправи предупреждение към клуба във връзка със състоянието на тревната настилка на стадион "Георги Бенковски". Теренът обаче все още не е в подходящо състояние и именно това наложи срещата да бъде преместена в София.

Двата отбора все още нямат победа от началото на първенството. Освен поражението от Спартак (Варна), тимът на Веселин Великов отстъпи и на ЦСКА с 1:3. "Белите" пък изиграха само един мач, загубен от Крумовград с 0:1, тъй като двубоят им с Лудогорец беше отложен заради участието на разградчани в евротурнирите.

Славия запълни паузата с две контроли в рамките на един ден. В събота футболистите на Златомир Загорчич първо паднаха от Сливнишки герой (0:1), след което разгромиха дублиращия си състав с 5:0.

Символичните домакини нямат сериозни кадрови проблеми, като добрата новина за тях е, че след наказание се завръща Николай Николаев.

Заги пък отново ще може да разчита на Емил Мартинов, но не и на Тони Тасев, който е пред трансфер в турския Ерзурумспор.

Източник: Topsport.bg

Последни новини