Хебър и Кабов са се запътили към съда

Хебър и Кабов са се запътили към съда

Topsport.bg

25-06-2024, 12:19

Атанас Кабов и Хебър съвсем скоро може да се срещнат в съда. "Гробарите" се готвят да подадат иск за спиране на правата му, ако не се яви на тренировките до края на седмицата и не замине заедно с останалите на лагер в Словения, съобщава "Мач Телеграф".

Кабов пък е подал молба за разтрогване по вина на клуба. В Пазарджик твърдят, че той няма право на това. На 7 юни от Хебър са превели чрез компания, която предоставя разплащателни услуги, две заплати на Кабов. Касиерката обаче допуснала грешка и вместо на сметката на Кабов пратила сумата в тази на "гробарите".

В понеделник грешката била поправена, но агентът на Атанас е категоричен, че сроковете са изпуснати и той има правото да скъса отношенията си с Хебър.

На стадион "Георги Бенковски" са потърсили мнение от специалисти по спортно-правните въпроси, които са били категорични, че Кабов няма как да си тръгне по този начин.

Пазарджиклии са му отправили няколко покани, с които го подканят да се яви на сбора и на тренировките, които последваха, но той не е откликнал на нито една от тях. От Хебър са категорични, че ще търсят докрай правата си.

Причината е, че за правата на Кабов са платени 60 000 лева, а освен това той е сред играчите с най-сериозни заплати.

Източник: Topsport.bg

Последни новини