Хебър намери голям спонсор

Хебър намери голям спонсор

Topsport.bg

15-06-2024, 12:32

Голям строителен бос ще поеме Хебър след Общото събрание на клуба, което и насрочено за 20-ти юни, информира "Мач Телеграф".

Припомняме, че сегашният УС начело с Владимир Гаджев е в оставка и клубните дела се движат от доверени лица на частните спонсори, издържащи Хебър вече 6 месеца. Новият шеф официално ще бъде легитимиран на самото събрание, но още от сега той е започнал да издържа клуба.

"В момента бизнесменът е в чужбина. При това доста далече - отвъд голямата вода. Не става дума за общинския съветник и строителен предприемач Румен Димитров, а за негов косвен конкурент в този бизнес. Бъдещият шеф на УС е носител на куп отличия в сферата на строителството - "Златната либела", за "Най-динамично развиваща се фирма", както и за "Сграда на годината". Той е член на Сдружението на пазарджишките предприемачи и е много запален по футбола", коментира източникът.

"Хебър от дълго време търсеше спонсор от подобен калибър, който да изнесе основната тежест за издръжката на клуба. До преди няколко месеца това правеше Общината, но сега тя само ще допълва приходната част в бюджета на Хебър.".

"Новият спонсор вече е платил двуседмичен подготвителен лагер на отбора в Словения, с негови средства се обезпечава и лятната селекция на отбора", се разбира още.

Източник: Topsport.bg

Последни новини