Холивудска звезда поздрави Левски от „Стамфорд Бридж“

Холивудска звезда поздрави Левски от „Стамфорд Бридж“

Topsport.bg

07-05-2024, 14:55

Холивудската звезда Джерард Бътлър изпрати специални поздрави на Левски. Той стори това чрез българския финансист Кирил Евтимов, с когото се видяха на стадион "Стамфорд Бридж" при победата на Челси с 5:0 над Уест Хям навръх Великден.

В разговора си с родния футболен общественик 54-годишният шотландски актьор си спомни за невероятното изживяване в съблекалнята на българския гранд през 2018 г., когато заедно с футболистите на "сините" отпразнува класирането им за финала на Купата на България след елиминиране на ЦСКА.

"Спомням си всичко отлично. Беше невероятно изживяване да преживея радостта на отбора заедно с всички играчи и треньори. Специални поздрави на момчетата", заяви звездата от филма "300", който през 2018 г. беше у нас за заснемането на "Hunter Killer" (преведен на български като "Унищожителя").

На "Стамфорд Бридж" Кирил Евтимов се видя и с френския национал Мало Густо. 20-годишният десен бек специално подписа своя фланелка на Челси за родния финансист. Изключително приятна изненада за бургазлията се оказа срещата с българина Димитър Танев, който работи като супервайзор на мачове в Премиершип.

Източник: Topsport.bg

Последни новини