Хосе Кордоба отива на левия бек срещу Хебър

Хосе Кордоба отива на левия бек срещу Хебър

Topsport.bg

02-03-2024, 08:25

Централният защитник Хосе Кордоба ще играе като ляв бек срещу Хебър. Двубоят в Пазарджик на стадион "Георги Бенковски" е в понеделник от 17:30 часа, а билетите за мача са на цена от 15 лева.

Треньорът на Левски Николай Костов е взел решение да заложи на панамския национал на мястото на наказания Цунами. Една от причините е, че гласеният за тази позиция Дейвид Михалев е контузен и няма да може да вземе участие в срещата.

17-годишният юноша няма сериозна травма и се очаква да бъде напълно възстановен в следващите дни, но треньорският щаб на сините няма да го рискува. Друга опция бе и още един талант от школата - Виктор Любенов. Той действаше като ляв бек срещу Дунав (3:1) за Купата, но по-удобната му позиция е в центъра на защитата. За момента едно от новите попълнения Хоакин Фернандес, който също е със силен ляв крак, не е готов за пълноценни 90 минути, но все пак може да получи шанс да дебютира със "синия" екип срещу Хебър, пише "Тема Спорт".

 Уругваецът е единственият от привлечените през зимата с изключение на последния нов Евертон Бала, който не е взел участие в официален мач до момента.

Източник: Topsport.bg

Последни новини